MEDLEMSINFORMATION November

MEDLEMSINFORMATION

Vi får tyvärr börja med att informera att Oskar Löfberg Sandström har tvingats hoppa av sitt uppdrag som suppleant i styrelsen av personliga skäl.

Styrelsen har skrivit under ett nytt serviceavtal för våra värmepannor med Hammarstedt´s. Detta innebär att ni inte längre får ringa IVT vid problem med värmepannorna. Vid problem skall ni kontakta styrelsen, i första hand Torny, som får se vad det kan vara för fel och därefter ringa Hammarstedt´s vid behov. Den stora skillnaden med det nya avtalet är att vi numera har jour dygnet runt året runt. Skulle det inte gå att få tag på någon i styrelsen når ni Hammarstedt´s på 0480-760900.

Det verkar som om några i föreningen har fått problem med möss inomhus. De som har dessa problem och vill ha hjälp att bli av med dem kan ringa Anticimex gratis då detta ingår i våra försäkringar. Var även noga med att hålla garageportar och dörrar stängda för att för att försvåra för mössen att ta sig in. Anticimex: 0480-121 89, ni behöver också vårt organisationsnummer: 769602-2487.

Målningen av husen blev klart i början på september, 5 veckor över slutdatum vilket resulterade i ett vite på 25000 kr för Mörbylånga bygg.

Sedan ber vi alla som inte skriver numret på lägenheten när ni betalar avgiften att göra det. Det skulle underlätta väldigt mycket för kassören.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen