Månadsbrev juni

Hej!

Nu har en ny redskapsbod köpts in för att ha ett lämpligt förvaringsutrymme till förenings motorgräsklippare men även för annan utrustning som föreningen äger.

Som medlem i bostadsrättsföreningen kan du låna redskap t ex gräsklippare för skötsel av din gräsmatta. Fråga styrelsen efter nyckel till redskapsboden. Kostnad för användande av gräsklippare och annan material framgår av anslag i redskapboden.  Efter användandet ska redskapen rengöras. OBS! Uppstår det något fel/skada som behöver åtgärdas av det som ni använt, meddela det omgående till styrelsen. Ställ inte bara ifrån Er redskapet utan att informera styrelsen!!

 

Glöm inte att vår bostadsrättsförening är medlem i Ölands Villaägarförening och som medlem i brf Canasta nr 3 finns möjligheten att hyra ett antal redskap/maskiner till en låg kostnad. På brf anslagstavla, uppsatt på det gröna redskapshuset på lekparken, finns specificerat vad som kan hyras och till vilket kostnad. 

Redskapen finns dels i Mörbylånga (Alf Elving 0485-411 84 eller 0707 162964), dels i Färjestaden (Bengt Berggren 0485-30201). Ring för att boka önskat redskap.

Redskapen ska vara väl rengjorda efter användandet. Uppstår någon skada måste detta rapporteras.